Een blog is leuk!

Gepubliceerd op 31 augustus 2019 00:00

'Een blog schrijven is leuk, moet je doen!' Aldus één van mijn vriendinnen. Goed... gaan we doen.. hoe dan? 

Hallo google, regels voor het schrijven van een Blog. Maximaal zoveel woorden, gebruik key words, korte alinea's. Goed dit kan ik..Altans, ik ga het proberen.  Maar de hele dag in een bepaald aantal woorden? Onmogelijk. Er gebeurt zoveel.. 

 

Na een zonnige start kwam de regen al snel. In de auto richting molen 'd olde Zwarver in Kampen, verkochte potten tellen en opbrengst halen. Bestemming: rolstoelbus voor Melle. Waarom? Het hoeft niet altijd alleen maar om geld verdienen te gaan. Elkaar helpen telt ook in mijn ogen. Vol gas naar huis want de mannen willen koffie. De foodtruck krijgt zijn laatste likje verf en stukje kit. En hij wordt toch mooi! Wat ben ik er trots op om straks met onze truck onze streek te laten proeven. Gezellig samen met goede vriend Bert op pad. 

Na de koffie door naar molen de Valk in Zalk om te kletsen over het pannenkoek bakken tijdens de jaarlijkse braderie daar. Uiteindelijk eindig ik met dikke touwen in de handen bij de wieken om te helpen de doeken erop te spannen, er is immers te weinig wind dus een beetje extra hulp is prettig. En dat het regent? Dat maakt niet uit, ik droog in de auto wel weer op ;) 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.