beschutte werkplek - ambachtelijke productie - eerlijke grondstoffen

Home » te weinig tijd in een dag

te weinig tijd in een dag

Gepubliceerd op 6 september 2019 om 21:45

Te weinig tijd. Dat zit er in een dag. Want ik wil zoveel. 

Ik hoor mijn man in gedachten al zuchten terwijl ik dit schrijf. Zou ze het dan toch gaan toegeven? Dat ze echt altijd teveel wil proppen in die 24 uur en daardoor nog wel eens vergeet dat van de 24 uur er minstens 8 uur geslapen moet worden? 

 

Vandaag bijvoorbeeld... melk halen voor het pannenkoeken bakken morgen, proeverij en potten bezorgen bij lokale winkels. Foodtruck schoonmaken en inpakken.  De pony's, honden, kat en kippen verzorgen, eten koken en alle andere verplichtingen als je een huis hebt. En ja...dan vanaf een uurtje of 2 nog aan het werk op de bus. Ik ben naast starter ook nog buschauffeur. Super leuk werk maar soms is alles wel een beetje veel. Maar goed, dat hoort er nu eenmaal bij.  En de schoorsteen moet immers altijd kunnen roken zei mijn oma dan.  En als starter zijnde is het best pittig soms. Dat durf ik rustig toe te geven. 

 

Gelukkig hebben we dan altijd goede vriend Bert. In de opstart met mijn bedrijfje en tijdens het foodtrucken helpt hij mij waar nodig. 

Dus Bert aan het bezorgen geweest zodat ik thuis alles afronden kon. Wat is het toch fijn om zo'n goede vriend te hebben!!

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.