beschutte werkplek - ambachtelijke productie - eerlijke grondstoffen

Home » Tijd voor kerst!

Tijd voor kerst!

Gepubliceerd op 24 december 2019 om 12:39

Zo vlak voor het officieel kerstavond is nog even een klein momentje. Om te bezinnen.. om van me af te schrijven.. maar vooral om ook nog na te genieten van de overvolle mega drukke dagen voor kerst.

 

Want was wat het te gek! Samen met de lokale winkels zijn er een heel aantal van mijn potten in kerstpakketten verdwenen. Van kleine orders tot grote. Van bestellingen tijdens de kerstmarkt waardoor er tot de late uurtjes nog even geteld moest worden of het juiste aantal van de juiste pot nog op voorraad was om nog even dat ene spoedje de volgende dag te kunnen bezorgen. Van in de ochtend het gevoel hebben alsof je vanuit je slaap gelijk middenin de dag stond. De uren vlogen.  En soms ging er ook wat mis. Brak me het zweet er letterlijk en figuurlijk van uit. Gewoon omdat veel dingen voor mij nieuw zijn, om te ontdekken hoe het werkt in de wereld als onderneemster is tijdens de december maand gewoon geen tijd om bij vraagstukken stil te staan. 
Maar gelukkig heb je dan altijd je familie en vrienden die je steunen. Die je helpen niet in paniek te raken maar gewoon door te gaan. Het overzicht te blijven houden. Zij waren dan, samen met de winkeliers de toppers die mij hielpen rechtop te blijven staan.  

 

Op de markt heel veel gezellige gesprekken gehad en met de foodtruck veel lekkers kunnen bakken. De kleintjes onder ons laten genieten van een kids pannenkoek met kerstsprinkels. Die glimlachjes bij het zien van een pannenkoek van 30cm versierd en al voor hen, is onbetaaldbaar. Want daar doe ik het voor, die glimlach. 

 

Geweldig om zo samen te groeien en u als klant wat leuks aan te kunnen bieden. Ik wens u een fijne kerst!

Bianca


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.