beschutte werkplek - ambachtelijke productie - eerlijke grondstoffen

Home » Hallo Januari!

Hallo Januari!

Gepubliceerd op 20 januari 2020 om 16:16

Als ik naar buiten kijk zie ik het water met bakken naar beneden komen. De gedachte alleen al dat ik toch echt dit weer moet gaan trotseren om de beesten te gaan verzorgen maakt het er niet beter op. Niet dat ik niet gek op mijn beesten ben, alleen heb je soms van die momenten dat je er eigenlijk geen zin in hebt. Maar goed... het hoort erbij. Na 2 weken met een flinke verkoudheid dit doen kan week 3 met regen er ook nog wel bij. . En zoals altijd, zodra de honden op me af komen en de kippen en pony's me gezelschap houden in de schuur is alles weer goed en geniet ik. 

 

Week 3 alweer! De tijd vliegt en ik loop door de flinke verkoudheid een kleine achterstand op. Maar dat geeft niet. Januari is zo'n maand die je het gevoel geeft dat er wel 6 weken in een maand zitten en het nog heel lang duurt voor Februari begint. Ik doe dus maar alsof ik tijd genoeg heb. 

Gisteren de inventaris gemaakt in mijn opslagruimte die verbazingwekkend leeg is. Met één oogopslag wist ik dus al dat er potten gevuld moeten worden. Er staat nog 1 pot kruidkoek moederziel alleen op zijn plankje en ook de chocolademelk met kaneel is nog maar met zijn vijven. De tokkelroom is nergens meer te vinden en de stroopwafel cake ook niet.

De bak met bloem van de Windesheimer molen is voor 3/4 leeg en met de bak van de molen in Ommen staat het niet veel anders. 

 

Eraan denkend wordt mijn humeur wat vrolijker... het is goed gegaan! December overleeft en mijn 2e jaar afgerond met zelfs een klein plusje aan het einde. We groeien! Langzaam maar gestaag komt mijn droom uit. Onze Nederlandse ondernemers en onze Nederlandse grondstoffen in de spotlights zetten. Dat is waar ik het voor doe. We hebben immers een pracht land met pracht producten.

 

Mijn doel voor dit jaar? Verder mogen groeien en ontwikkelen. Er gaan items uit het assortiment maar er komen ook weer leuke items bij. Meer leuke samenwerkingen vinden om jou een mooi product aan te kunnen bieden.  

 Ik zeg: Welkom 2020, dat het maar een topjaar mag worden!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.