Van hollen tot stilstaan, en andersom

Gepubliceerd op 22 maart 2020 om 12:05

In een paar dagen tijd belanden we met zijn allen in een bijzondere wereld. Eentje die niet te bevatten is. De één zit thuis op de bank en de ander werkt non stop. Kinderen uit hun regelmaat en ook hier op de dijk tegenover het huis, waar het meestal druk is met wandelaars en fietsers, is bijna niemand te zien. 

 

Mijn bedrijfje in de potten staat bijna helemaal stil. En dat is begrijpelijk. Immers je gaat nu niet de deur uit om gezellig te shoppen maar je kiest voor een veilige situatie om jezelf, je gezin, tante, oom of vriend, vriendin te beschermen. 

Het bracht mij afgelopen week als persoon even compleet van het padje. Van hollen gingen we naar stilstaan. Behalve de tokkelroom en een paar kleinere bestellingen was er niets. Ik voelde me zo totaal nutteloos. 

Totdat de telefoon ging... 

Bianca, ik heb een vraag...


En nu? Nu gaan we van dat stilstaan over naar hollen. En dat hollen doe ik graag want het is voor een goede zaak. Ik kan me gaan inzetten voor de mensen die momenteel niet stil kunnen gaan staan of ziek zijn. Speciaal voor hen ga ik aan de kook. We gaan over op een compleet soep menu. 

Grotendeels bestaan deze soepen uit ingrediënten van de lokale teler, zo help ik hen ook een beetje. 

Heb jij nou ook mijn hulp nodig? Dan hoor ik graag van je! Samen gaan we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.