beschutte werkplek - ambachtelijke productie - eerlijke grondstoffen

Home » heerlijk uit de streek

heerlijk uit de streek

Gepubliceerd op 3 mei 2020 om 12:06

Samen met lokale ondernemers uit Gelderland en Overijssel maak ik streekproducten. Deze producten worden door ons samengesteld en door mij ambachtelijk gemengd, verwerkt en verpakt. Ik zou natuurlijk net zo kunnen doen als de groothandels doen. 1 product met meerdere namen. Veluwse zwienekeutels, Overijsselse balletjes... Maar ik vindt dat niet kloppen. Want waar komen die dan vandaan? Misschien staat de fabriek van de producent wel in Rotterdam! 

 

Toegeven. Makkelijk is het natuurlijk wel. Het scheelt km's rijden, tijd en je hebt niet veel voorraad. Daardoor worden de kosten ook lager en betaald de consument uiteindelijk ook minder. 

En tja, soms ben ik eigenwijs. Ik doe graag de streek eer aan. Bakmix uit Ommen is bij mij ook echt uit Ommen, pannenkoekmix uit Kampen , is ook echt uit Kampen. Met een hoop geplan en geregel kan ik het zo doen dan ik maandelijks een rondje rij om spullen te leveren en op te halen. Op een zo efficiënt mogelijke manier. Het geeft mij een goed gevoel om een kloppend verhaal te verkopen en de lokale ondernemers te ondersteunen. 

 

Het is immers... heerlijk uit de streek!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.