beschutte werkplek - ambachtelijke productie - eerlijke grondstoffen

Home » hoe het ooit begon

hoe het ooit begon

Gepubliceerd op 16 juli 2020 om 13:10

Vanochtend was een ochtend waarin ik onderweg naar huis in gedachten ging naar een jaar of 6 geleden. En dat allemaal door die ene zin: 'je burn out heeft je wel sterker gemaakt of niet?!'

 

Oei die knalde even binnen zoals ik zo vrij ben dat te zeggen. Niet in negatieve maar gewoon om even terug te denken aan de tijd dat alles heel anders was.. Want ook ik heb die tijd gekend. 2 jaar maar liefst. 1 jaar niets anders dan een lichaam dat niet wilde functioneren en een gevoel dat niet wilde accepteren en 1 jaar waarin de omwenteling kwam naar doorgaan. Opnieuw beginnen. Van voor af aan. Eerst gewoon in mijn fulltime oude baan als buschauffeur en later de stap naar zelfstandig onderneemster. Om te kunnen groeien, mezelf als persoon maar ook waarde toe te kunnen voegen voor een ander. Nog steeds mensen helpen maar dan op een andere manier dan ik voorheen deed. Niet alleen maar geven maar nu ook nemen. 

 

Het eerste jaar was moeilijk. Zet jezelf maar eens op de voorgrond als je dat niet gewend bent. Ga het praatje maar eens maken met wildvreemden. Nu, het 3e jaar, ben ik druk met nieuwe stappen, zet ik mezelf in beeld en ben ik blij ooit die sprong in het diepe te hebben gemaakt. Ben ik eindelijk ik. Met mijn plus-, en mijn minpunten. Want die zijn er ook, net als bij iedereen.  En dat is ook gelijk de reden van dit blog. Voor iedereen die dat gevoel kent; je mag er zijn, hoe je ook bent en wat je ook doet. Geef en ontvang. Beide in evenwicht. En dan zie je de zon schijnen en kijk je terug op een moeilijke maar leerzame tijd. Met een glimlach. Momenten blijven en uitdagingen zijn er elke dag. Maar ontarm ze en ga ze aan. Want ze maken je alleen maar een mooier mens !


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.