beschutte werkplek - ambachtelijke productie - eerlijke grondstoffen

Home » Borrelz. om te borrelen

Borrelz. om te borrelen

Gepubliceerd op 2 augustus 2021 om 12:43

Vlak voor onze korte zomerstop hebben goede vriend Bert en ik een kopje koffie gedronken bij  Hans en Hennie van 'de Soepkom' uit Son. Het duo wilde het Borrelz. concept verkopen en zocht daarvoor een passende partij. En zo bleek... dat zijn wij! Wij zijn namelijk experts in het vullen van glaswerk met voedingsmiddelen. Ons dagelijkse werk en dat wat wij leuk vinden!

 

Na bijna 3 uur lang gezellig te hebben gebabbeld over van alles en nog wat om uiteindelijk over te gaan op serieuzere zaken kwamen we met elkaar overeen. Ik met ons team de Borrelz. en Hans en Hennie een stukje welverdiende rust. Het is een pracht duo om te mogen ontmoeten en het was duidelijk dat zij ervaren ondernemers zijn en ik nog een groentje. Gelukkig willen ze hun ervaringen met mij delen wat ervoor zorgt dat ik weer samen met ons team kan gaan groeien. Wij gaan van de bakmixen nu dus ook borrelmixen maken.  Zelf fruit drogen in onze nieuwe drogerij, werken met nieuwe soorten suiker, super leuk allemaal. En volgens het team is het vullen een eitje van een karweitje. 

 

Kortom: zo gezegd en gedaan en is ons assortiment gegroeid met een lijntje om zelf je eigen likeur te maken. Leuk om cadeau te geven of om in de zomeravonden lekker buiten te gaan borrelen van je eigen brouwsel. 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.