Even voorstellen,

 

Ik ben Bianca. In 2012 heb ik samen met mijn man het huis gekocht van mijn grootouders.  Als kind  heb ik hier genoten van alle bak- en kookkunsten van mijn omaatje. Altijd stond er wel iets te pruttelen of werd er e.e.a. ingemaakt. En opa? Die was altijd te vinden tussen de koeien, konijnen of op het bouwland.  
Met deze achtergrond, het buiten wonen, de beesten, het bouwlandje en het bewust willen omgaan met voeding ben ik februari 2018 mijn eigen bedrijf gestart.

 

Ik maak lokaal de producten welke te vinden zijn op deze website. Allemaal gemaakt met de grootste zorg en conform de richtlijnen en voedingseisen.

 

Het zuster Evie merk maak en verkoop ik samen met een landelijk netwerk aan ‘zusters’. Elk handelend in hun eigen streek.

 

Mijn eigen merk ontwikkel ik stap voor stap voor stap nieuwe items. Deze zijn gemaakt in samenwerking met, of met een knipoog naar andere, lokale ondernemers. Nederland biedt zoveel mooie producten van eigen bodem en zoveel geweldige ondernemers met eigen boerderij, winkel of instelling dat ik het als uitdaging zie om deze producten met elkaar te combineren tot één heerlijk product wat voor u in de winkels klaarligt.

 

Op elk eigen product zal de herkomst en samenwerking te lezen zijn zodat u weet.... wat u eet ;)

 

Een smakelijke groet, 

Bianca

 

Alg voorwaarden
PDF – 31.3 KB 62 downloads