Even voorstellen,

 

Ik ben Bianca. In 2012 heb ik samen met mijn man het huisje gekocht van mijn grootouders.  Pal aan de dijk, langs de IJssel.
Als kind  heb ik hier genoten van alle bak- en kookkunsten van mijn omaatje. Altijd stond er wel iets te pruttelen of werd er e.e.a. ingemaakt. En opa? Die was altijd te vinden tussen de koeien, konijnen of op het bouwland.  
Met deze achtergrond, het buiten wonen, de beesten, het bouwlandje en het bewust willen omgaan met streekproducten ben ik februari 2018 mijn eigen bedrijf gestart. Mijn logo? Is mijn huisje!

 

Ik maak lokaal de producten welke te vinden zijn op deze website. Allemaal gemaakt met de grootste zorg en conform de richtlijnen en voedingseisen.

 

Vanaf 1 augustus a.s. gaan we officieel knallen en komt er een hele 'Heerlijk uit de streek' lijn. De 4 huidige potten zullen worden uitgebreid naar 10 nieuwe unieke producten. 

Deze lijn wordt gemaakt in samenwerking met, of met een knipoog naar andere, lokale ondernemers. 
Nederland biedt zoveel mooie producten van eigen bodem en zoveel geweldige ondernemers met eigen boerderij, winkel of instelling dat ik het als uitdaging zie om deze producten met elkaar te combineren tot één heerlijk product wat voor u in de winkels klaarligt. Op de achterzijde van elk product zal de samenwerking te vinden zijn.

 

Een smakelijke groet, 

Bianca

 

Alg_voorwaarden
PDF – 31.3 KB 130 downloads