Home » Wie zijn wij

Ontmoet ons team!

 

Onder leiding van Bianca (oranje trui), jobcoaches Sven en Wilma, zijn er bij ons jongeren voor de studie en/of arbeidsparticipatie aanwezig. Stuk voor stuk met als doel terug te keren in de maatschappij en op de reguliere arbeidsmarkt of om op langere termijn bij ons te blijven als het niet lukt. Wij produceren als zijnde groothandel vanuit Zwolle in levensmiddelen met als specialisme bakmixen.  Op deze manier produceren maakt mogelijk dat we geen dagbestedingsplekken hebben maar een daadwerkelijke opstap op de arbeidsmarkt bieden. Rechts op de foto hebben we Bert, Bert is gepensioneerd en helpt ons waar nodig. Hetzij een klusje, hetzij bezorgen. 

 

Ons bedrijf is 'prikkelarm' en speciaal voor deze groep jongeren ingericht. Ons pand bestaat uit 2 grote ruimtes. De één voor studie, pauze, koken en opslag biologisch, de ander voor productie, kantoor en opslag gangbaar. Om van de één naar de andere ruimte te gaan moet je buitenom. Op deze manier is er letterlijk rust in ons bedrijf en lopen zaken niet door elkaar.

 

Studeren en werken is daardoor ook afgescheiden. Even afzonderen kan makkelijk.
Alleen zijn de pauzes gezamenlijk om als groep even bij te kletsen en sociaal bezig te zijn.

Onze doelen

Naast het ondersteunen van jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt zijn wij ook actief bezig met duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG's).

 

De SDG’s (Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen) zijn zeventien doelen die ontwikkeld zijn met de gedachte om de wereld een betere plek te maken in 2030. De SDG’s zijn afgesproken door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties.

 

In ons eerste jaar zijn we actief bezig met doel 8 en doel 12. 

Meer informatie over de SDG's vindt u door hier te klikken.